Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Ingatlancsere 54 milliós veszteséggel Nyomtatás E-mail
Írta: Veszprém MRFK Sajtószolgálata   
2011. július 19.

ImageJelentős kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy enyingi pár ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányság. A 40 éves nőt a napokban a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, élettársa szökésben van. A 40 éves Rafael Attilát a rendőrség körözi.

Tovább...
 
Fehérvári járőrök éjszakai betörőfogásai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 18.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei egyetlen éjszaka során két betörőcsapatot is fülön csíptek. Az elfogások sikerének kulcsa egyrészt a szemtanúk bejelentése, másrészt a járőrök gyors reagálása volt.

Tovább...
 
Végigfosztották a Velencei-tó déli partjának nyaralóit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 15.

ImageA Gárdonyi Rendőrkapitányság nemrég fejezte be azt az egy éve indult nyomozást, melyben négy férfit és egy nőt összesen 38 rendbeli betöréssel gyanúsítottak meg. Az öt személy két csapatban dolgozott. Végigjárták a Velencei-tó déli partján lévő valamennyi települést, ahol házakat, nyaralókat és melléképületek törtek fel és fosztottak ki. Ügyükben a napokban emel vádat a Székesfehérvári Városi Ügyészség.

Tovább...
 
Füst a garzonház pincéjében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 14.

ImageA Mészöly Géza utca 1. szám alatt lévő garzonházhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán késő délelőtt. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy az épület pincéjében sűrű füst volt. A tűzoltóknak több ajtót is fel kellett nyitni, s csak azután találták meg a tűzfészket. Az alagsori hőközpont szellőzőjében az ott lerakdott szemét bűzölgött.

Tovább...
 
Keresik a sérült motor tulajdonosát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 13.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányságon található egy sérült segéd-motorkerékpár, amelyet Székesfehérvár területén találtak. A tulajdonosa azonban ismeretlen. Így a Székesfehérvári Rendőrkapitányság várja a tulajdonos jelentkezését a 22/541-600-as telefonszámon, vagy a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén.

 
Szörfösöket mentettek a gárdonyi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 13.

ImageAz utóbbi napokban két szörfös is segítségre szorult a Velencei-tóban. Mindkettőjüket a gárdonyi vízirendőrök segítették partra.

Tovább...
 
Hőségriadó idején a rendőrök is jobban figyelnek& Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 12.

ImageAz országos tiszti főorvos által kiadott III. fokú hőségriasztás miatt a megye rendőri állománya is jobban figyelt az állampolgárokra, de tudják, hogy épp a hőség miatt az állampolgárok és az intézkedés alá vont személyek is agresszívebbek, türelmetlenek lehetnek. Épp ezért igyekeztek, s igyekeznek mindig intézkedéseik során még türelmesebbek, még toleránsabbak lenni….

Tovább...
 
Továbbra sem ismert a vízben talált nő személyazonossága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 11.

Továbbra sem ismert annak a nőnek a személyazonossága, akinek holttestét szombaton késő délután emelték ki a Velencei-tó Belső-tisztás elnevezésű vízterületéről…

Tovább...
 
Térfigyelő kamera buktatta le a fatolvajokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 07.

ImageA sárbogárdi nyomozók összehangolt munkájának, illetve a cecei térfigyelő kamerák felvételeinek köszönhetően sikerült elfogni azt a négy németkéri fiatalembert, akiket 13 köbméter akácfa eltulajdonításával gyanúsítanak.

Tovább...
 
Audi és Daewoo ütközött Pázmándon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 06.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett tűzoltósági szóvivőtől megtudtuk, hogy Pázmándon, a Kertalja utca és a Sallai utca kereszteződésében egy Audi A4-es és egy Daewoo Kalos személygépkocsi ütközött. A balesethez a székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentővel vonultak. A mentésben a Pázmándi Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett. A Daewoo vezetőjét a mentők emelték ki a kocsiból. A balesetben ketten - köztük egy gyerek - sérültek meg.

Tovább...
 
Ékszer tolvajokat keresnek videofelvételek alapján& Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 05.

ImageLopás miatt keresnek a bicskei nyomozók egy férfit és egy nőt, akik a rendelkezésre álló adatok alapján figyelem eltereléses módszerrel több százezer forint értékben ékszert tulajdonítottak el egy ékszer üzletből. A feltételezett elkövetőkről az üzlet belső kamerája képeket rögzített. A bicskei nyomozók a lakosság segítségét kérik…

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1365 - 1375 / 2094